Yritys

Olemme naisvetoinen yritys, joka on perustettu jo 1983 kauniissa saaristokunnassa, Kustavissa. Valmistamme tuotteita kotimaisista neuloksista, kuten t-paitoja, villapaitoja, kerrastoja, pipoja ja villahousuja. Myymälämme yhteydessä on myös lääkekaappi, josta löytyy käsikauppatuotteita. Taivassalon apteekista saa tilattua reseptilääkkeitä myös suoraan meille.

Tuotteillamme on avainlippu-merkki, joten käytämme vain Suomessa valmistettuja neuloksia, joissa on mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja, kuten villaa ja puuvillaa. Suunnittelemme ja ompelemme kaikki tuotteemme omissa toimitiloissamme Kustavissa eli tuotteemme ovat taatusti kotimaisia. Valmistamme oman vaatemallistomme lisäksi asiakkaillemme heidän omia tuotteitaan tilauksesta.

Tilaustuotteillamme: t-paidat, tunikat, housut, pipot, tyynynliinat, kassit ym. on nopeat ja varmat toimitusajat, toimitamme myös pieniä eriä. Meillä on käytössämme silkkipainolaitteet, jolla saamme tehtyä asiakkaan nimen, logon tai oman kuvan tilauksesta. Kysykää rohkeasti tarjous!

Tuotteitamme saat jälleenmyyjiltämme, Outlet/tehtaanmyymälästämme Kustavin keskustasta sekä verkkokaupastamme.
Osoite/myymälä ja tuotantotilat:

Kivimaantie 24B, 23360 Kustavi

Puhelin myymälään: (02) 876 347

Sähköposti: asiakaspalvelu@merineule.fi

Katri Virtanen puh. 050 571 5785

Arkisin 9-16 lauantaina 10-13, heinäkuussa arkisin 9-17 la 10-14 Heinäkuussa myös sunnuntai 12-15