Ekopuuvillaa

Olemme siirtyneet (2016) käyttämään raitapaidoissamme Eko- eli Luomupuuvillaa, joka on nimensä mukaisesti ekologisesti tuotettua puuvillaa. Viljelyyn käytetään vain luonnonmukaisia lannoitteita. Tuholaismyrkkyjä tai puuvillan lehdet pudottavia kemikaaleja ei käytetä lainkaan. Luonnonmukainen viljely säilyttää maaperän hedelmällisenä ja ekopuuvillan kasvatukseen tarvitaan sen johdosta vähemmän kasteluvettä.

Ilmastonmuutoksen myötä ihmiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota ympäristöön liittyviin asioihin. Käyttämällä ekopuuvillaa voimme osaltamme vaikuttaa ympäristön tilaan ja vähentää kemikaalien joutumista omaan elinympäristöömme.

Ekopuuvilla on myös käyttäjälleen turvallisempi valinta, sillä ekologisen kasvatuksen myötä kuituun ei jää viljelystä haitallisia kemikaaleja.

Ekopuuvillaa on käsitelty valmistuksen aikana vähemmän, kuin perinteisesti  valmistettua puuvillaa. Tämän vuoksi valmiit tuotteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa hieman enemmän.

Tagged ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *