Apteekin palvelupiste

Taivassalon apteekin palvelupiste löytyy nyt Merineuleelta. Valikoimasta löytyy käsikauppatavaroita moneen pieneen vaivaan, kuten särkylääkettä, sidetarpeita, allergialääkettä sekä eläinten matolääkettä. Jos epäilet lääkkeen sopivuutta itselle, voidaan soittaa apteekkiin ja saada lääkeneuvonta puhelimitse.

Taivassalon apteekin verkkokaupastavoi tilata tuotteita toimituskuluitta meille, jos tarvittavaa tuotetta ei löydy valikoimastamme. Soittamalla suoraan apteekkiin, voit myös tilata reseptilääkkeitä Merineuleelle ja noutaa valmiin pussin muutaman päivän toimitusajalla. Lääkkeet toimitetaan meille läpinäkymättömässä pussissa, joten vain apteekkihenkilökunta ja asiakas tietää tilauksen sisällön. Me luovutamme lääkepussin asiakkaalle kelakortin nähtyämme. Lääkeneuvonnan saat puhelimitse etukäteen apteekista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.